forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 21 sty 2018, o 04:58

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lip 2006, o 18:12 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 25 lip 2006, o 18:09
Posty: 2
Witam.
Gdzie w Radomiu moge przerobic Xboxa? Moze ktos ma namiary na dobry serwis/telefon/linke www...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, o 19:37 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec

Dołączył(a): 31 gru 2005, o 16:17
Posty: 283
Jesli chodzi o konsole do gier to w Radomiu moge jedynie polecic ci sklep niko na ulicy reja...o innnych tego typu sklepach w naszym miescie nie s?ysza?em


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, o 20:26 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 25 lip 2006, o 18:09
Posty: 2
a znasz moze strone www tego sklepu, ewentualnie num tel. nie jestem z radomia inaczej zawitalbym tam odrazu.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2006, o 20:00 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2006, o 12:39
Posty: 346
Lokalizacja: pierdu pierdu
odradzam sklep niko. Odpierdalaj? tam straszn? fuszerk?. W Radomiu nie ma po??dnego sklepu z konsolami. Jak chcesz to masz tu telefon (048) 363 83 03, kom. 601 233 283 ale jak mówi?em ODRADZAM. Lepiej kup sobie twardziela do X-boxa i sciagaj gry z netu. Do tego nie trzeba przerabia? konsoli.

_________________
Powy?szy post wyra?a jedynie opini? autora w dniu dzisiejszym.
Nie mo?e on s?u?y? przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani ka?dym innym nast?puj?cym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany pogl?dów, bez podawania przyczyny


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, o 13:22 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
yhy go?cio ma racje odpierdalaj? maniane w tym lokalu tez si? przejecha?em na nich ! ;/ :-x wi?c nie polecam a z t? przeróbk? bez chip-u to jest tak ze nie pograsz sobie on line to musisz wybierac masz gg to mozemy pogadac jak jeszcze nikogo nie znalazles :-)

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2008, o 20:21 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 30 sty 2008, o 16:53
Posty: 2
Mo?ecie da? dok?adny adres tego sklepu niko?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2008, o 00:41 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 26 sty 2007, o 10:05
Posty: 34
Radom, ul. Reja 3, tel. 048 3638303


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2008, o 00:39 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2005, o 15:34
Posty: 2022
Lokalizacja: ?e
nie przerabiaja xboksow bo juz pytalem :)

_________________
"?eby j?zyk gi?tki zawsze powiedzia?, co pomy?li g?owa."


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2008, o 18:28 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
w warszawie mam kolege który sie tym zajmuje moge zapytac jak to jeszcze aktualne w nIKo jest shit!!

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2008, o 21:01 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2005, o 15:34
Posty: 2022
Lokalizacja: ?e
bylbym bardzo wdzieczny jakbys sie zorientowal czy jeszcze to robi :) to bysmy sie jakos tam dogadali, bo jak aptrze jak na allegro wo?aj? po 70z? za flash nap?du to mnie ?miech ogarnia

_________________
"?eby j?zyk gi?tki zawsze powiedzia?, co pomy?li g?owa."


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2008, o 18:21 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
ale przeróbki tak kiedys chodzily ja za swoj? przeróbke kiedys 120zl!! da?em :D a pozatym wiesz 360 juz jest dawno na naszym rynku
i tym sie teraz zajmuj? :D jezeli mial bys 360 to znam typka w R-m :D

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, o 00:27 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2005, o 15:34
Posty: 2022
Lokalizacja: ?e
ano mam :) albo jakies oryginalne gry pozyczyc/wymienic albo po prostu przerobic :)

_________________
"?eby j?zyk gi?tki zawsze powiedzia?, co pomy?li g?owa."


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2008, o 00:39 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2004, o 22:48
Posty: 579
Lokalizacja: Radom>Leeds
i ja tez chetnie swojeg 360 bym przerobil, i PSP jesli by sie ktos na tym znal ... wiec, moze jakos sie dogadamy ...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2008, o 14:06 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2008, o 13:58
Posty: 19
przerabia ktos x360 w radomiu okolicach ... ?? dajcie jakies namiary z gory dzieki


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, o 13:58 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 13 lut 2008, o 13:28
Posty: 7
Przy?anczam si? do pytania. Czy w radomiu mozna przerobi? xboxa 360??


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL