forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 18 sty 2018, o 23:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 13:22 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 11 lut 2008, o 00:57
Posty: 5
Lokalizacja: r-m
oficjalnie to chyba tylko nico na ul.reja.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 13:51 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 13 lut 2008, o 13:28
Posty: 7
no w?asnie problem jest w tym ze ten kole? w nico nie przerabia


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 15:56 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 11 lut 2008, o 00:57
Posty: 5
Lokalizacja: r-m
jak to nie przerabia, bylem u artka tydzien temu i powiedzial , ze za 50 zeta przerabiaja. hmm.. dziwnie... przerobka obejmuje przeflashowanie napedu, wiec jesli ktos liczy na modchip itp to nie ma takiej mozliwosci.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 16:41 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 13 lut 2008, o 13:28
Posty: 7
gdy ja by?em powiedzia? ze mojego nap?cu nieda si? przerobi? i trzeba modchipa i wyniesie to 170z?.Jezeli przerabia za 50z? to ja jutro lece przerobi? .
Kolego mozesz jako? sie upewni? ze napewno przerabia albo jako? mog?bym sie na pana powo?a?. :-D


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 21:11 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2005, o 15:34
Posty: 2022
Lokalizacja: ?e
bo rozne napedy sie roznie flashuje, i tyle. poczytajcie sobie jakies fora, sprawdzcie jakie macie napedy i bedziecie wiedzieli co i jak, i nikt wam kitu nie wcisnie jak pojdziecie konsole przerabiac :)

_________________
"?eby j?zyk gi?tki zawsze powiedzia?, co pomy?li g?owa."


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, o 21:42 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 13 lut 2008, o 13:28
Posty: 7
w?asnie wyczyta?em ze moj nap?d Banq normalnie sie flashuje


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2008, o 13:12 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 11 lut 2008, o 00:57
Posty: 5
Lokalizacja: r-m
bede moze jutro u niego to dowiem sie co i jak


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2008, o 20:18 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 17 mar 2008, o 20:12
Posty: 2
Witam,
Kto z Radomia podj??by sie przeróbki nap?du HITACHI-LG v79? Prosz? o szybk? odpowiedz albo o o kontakt na gg...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2008, o 14:36 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 30 maja 2008, o 14:27
Posty: 2
Je?li chodzi o HITACHI-LG v79 to poszukaj na allegro


Ostatnio edytowano 1 paź 2008, o 15:33 przez Tomex, łącznie edytowano 4 razy

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2008, o 18:39 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lut 2008, o 12:52
Posty: 312
Lokalizacja: Królewska Dzielnica =(R)=
Witam :]
Nie poprzegrywal by mi ktos dobrych gierek na X 360 typu fifa 08 i gtA 4 ?
Oczywiscie plyty czyste oddam :)

_________________
"Czas przyzna? - pije, ale pije przez pras?.
- A ja przez s?omk?.
- Pije bo jaki? dziennikarz napisa? o mnie, ?e ja jestem ten, no 'spiritus movens'.
- Spirytus to wiem, a movens?
- Movens to Ci wczoraj odebra?o...."


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2008, o 15:42 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
ka?dy marzy to zrobi? :lol: a p?yt nie musisz dawa? :twisted: hahaahah o faceciku :) dobry z ciebie gagatek :lol:

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2008, o 19:07 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 21 sie 2008, o 18:38
Posty: 1
W razie co te? mog? pomóc w Radomi od r?ki.


GG: 84939

tel:. 509 294 173


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2008, o 15:28 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 30 maja 2008, o 14:27
Posty: 2
----


Ostatnio edytowano 22 gru 2009, o 12:24 przez Tomex, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 16 maja 2009, o 15:00 
Offline
Pisarz
Pisarz

Dołączył(a): 27 sty 2003, o 17:37
Posty: 521
Lokalizacja: Radom/Micha?ów
Nie wie kto? czy jest w Radomiu DOBRY SERWIS konsol Xbox 360? Mój niedawno umar? na syndrom E74 i ciekawi mnie czy jest w Radomiu jaka? opcja na to.

_________________
Final Fantasy VII... Wspó?czesna bajka...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 1 cze 2009, o 13:57 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 1 cze 2009, o 13:48
Posty: 1
Szukam fachowca do przerobienia xklocka z Radomia b?d? okolic. Zale?y mi na zrobieniu od r?ki. Szuka?em i szuka?em ale nie znalaz?em nikogo w Radomiu oprócz Nico, który nie cieszy si? dobr? opini?. Dlatego prosz? o kontaky.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL