forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 20 sty 2018, o 07:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Halo
PostNapisane: 29 gru 2007, o 17:09 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
Grales lub widziales w Halo , 2 badz Halo3 wypowiedz sie :D:D:D co o niej uwazasz ? :-D

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2008, o 13:16 
Offline
Wierszokleta
Wierszokleta

Dołączył(a): 27 cze 2006, o 16:42
Posty: 165
Za halo to w mord? wal? :P


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2008, o 19:38 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
Cartman napisał(a):
Za halo to w mord? wal? :P


hmmm ?? 8O

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2008, o 23:35 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
?a?osne s? takie wypowiedzi !! wi?c jak masz tak pisac to lepiej nie pisz!!

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2008, o 22:22 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 gru 2007, o 15:39
Posty: 23
ja gra?em troch? w halo 2 ale na kompie i stwierdzam ze nie wygl?da tak efektownie jak na konsoli - mo?e troch? za s?abego mam kompa a mo?e troch? zeszli z parametrami gry ale w ka?dym razie mo?na w ni? nie?le pogra? :D


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2008, o 10:48 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
wojtesku napisał(a):
ja gra?em troch? w halo 2 ale na kompie i stwierdzam ze nie wygl?da tak efektownie jak na konsoli - mo?e troch? za s?abego mam kompa a mo?e troch? zeszli z parametrami gry ale w ka?dym razie mo?na w ni? nie?le pogra? :D


Witam :-) widze ?e halo kto? tu jednak zna:> i kuma czacze :D powiem Ci ze ja tez w halo2 gra?em ale na conect:) bo lana to si? nie gra raczej a o kampani nawet nie wspominam s?uchaj je?eli gra?e? w 2 to moze w 1 te?:> mamy ekipe która muci w to moze by? si? nada? ja posiadam xboxa i mam obydwie cz??ci ;) gramy zazwyczaj 2v2 dobra zabawa jest i trzeba nie?le strzela? :twisted: poziomu my?le nie prezentuje cienkiego a moja zabawka to sniperek:D :-P g?owy mnie interesuj? hehehe zapraszam do rozmowy;) pozdro.

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2008, o 00:52 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2002, o 21:35
Posty: 676
Lokalizacja: Radom/Malbork
zamykam na prosbe tworcy tematu :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL