forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 21 sty 2018, o 05:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jaki xbox 360
PostNapisane: 19 cze 2008, o 14:15 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
Chce kupi? sobie xboxa 360 ale wogóle sie na tym nie znam a z tego co patrzylem to jest ich kilka wersji i nie wiem która najlepsza ?
i chcia?bym sobie te? j? przerobic ale z tego co czytalem to jest kilka sposobów i który jest najlepszy zebym móg? grac na piratach i na xboxlive zebym nie dostal bana


Ostatnio edytowano 19 cze 2008, o 19:47 przez capslo, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Jaki xbox
PostNapisane: 19 cze 2008, o 15:16 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
capslo napisał(a):
Chce kupi? sobie xboxa ale wogóle sie na tym nie znam a z tego co patrzylem to jest ich kilka wersji i nie wiem która najlepsza ?
i chcia?bym sobie te? j? przerobic ale z tego co czytalem to jest kilka sposobów i który jest najlepszy zebym móg? grac na piratach i na xboxlive zebym nie dostal bana


ja posiadam ixa :D powiem Ci krótko musisz kupi? przerobionego i najlepiej z dyskiem a potem tylko gra? !!

www.allegro.pl --> gry-->xbox

stary na live tylko mozesz grac na dysku o pojemno?ci 10 b?dz 8GB konsola musi byc równierz wy??czona z przeróbki czyli chip oFF i dopiero HALO2 na orginale net i xbox live!!

ale s? inne sposoby :) pozdrawiam :palacz2:

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 15:18 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
czyli na piratach nie pogram na live
zastanawiam sie nad kupnem xbox arcade
i na allegro widzalem xboxa z przerobk? iXtreme 1.41 co to jest ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 15:31 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
jasne ?e nie tylko orgina?y 8)

proponowa? bym ci >>AlladinXP << 1.41 to model boxa lub przeróbki

po co ci piraty jak bys mia? dysk i wszystko na nim :-P

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 16:50 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
mati_schranz napisał(a):

po co ci piraty jak bys mia? dysk i wszystko na nim :-P

nie rozumiem przeciez musze wlozyc plyte zeby grac
i co s?dzisz o kupnie takiego xboxa http://www.allegro.pl/item384367714_xbo ... 1_gra.html


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 19:03 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
no je?eli j? wylictujesz po dobrej cenie to bierze :) ty mówisz ci?gle o 360 a ja my?la?em ze o xboxie nie napisa?e? wyra?nie o co ci chodzi rób jak uwa?asz konsola prezerobiona czy po flashu nie podlega gwarancji a pozaty ciekawe jak d?ugo poci?gnie swój ?ywot :)

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 19:46 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
czyli lepiej kupic orgnaln? konsole z MM i po skonczeniu gwarancji przerobi?
bo z t? z allegro to kupie i po tygodniu przestanie dzialac wiec sie chyba zastanowie


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 19:53 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
najlepiej nie przerabia? takich nowych konsol jak 360 czy PS 3 .

Lepiej wyda? te 200z? i cieszy? si? z jako?ci gry i nie przejmowa? si? ?e
mo?e lada dzie? padnie :P b?d? nie :D kup sobie xboxa 1 ;)

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2008, o 22:40 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
xboxa 1 raczej nie kupie bo chce sobie pogra? w lepsze gierki takie jak gears of war mass efect
a jakiego lepiej kupic xoboxa 360 arcade czy premium
i cza zagranie na live sie p?aci?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2008, o 10:59 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2003, o 22:44
Posty: 3017
Lokalizacja: WD
Wszystko zale?y od potrzeb, zwró? uwag? czy konsola ma port HDMI, moja nie ma, a teraz by si? przyda?. Je?li planujesz aktywnie korzysta? z xbox live i ?ci?ga? filmy, gry, itp, lepiej kupi? konsol? z dyskiem, je?li chcesz tylko kupowa? gierki, zarzuca? i gra?, to wystarczy Ci karta pami?ci na save'y. Ja bym nie przerabia? konsoli ze wzgl?du na spor? awaryjno??, przed?u?on? gwarancj?, problemy z nagrywaniem gier. Gry mo?na wymieni? w wielu punktach, ja kupowa?em konsol? razem z kumplem, on przerobi?, ja nie. Teraz on ?a?uje, bo po?owy nagranych p?yt ju? mu nie czyta i w ogóle ma problemy z konsol?, nie mo?e uaktualni? softu ani w ogóle podpi?? si? do netu. Tak?e kup sobie koniecznie now? konsol?, z portem HDMI, nie przerabiaj i ciesz si? grami.

Za granie w Xbox Live si? p?aci punktami Microsoft, nie s? drogie, mo?na kupi? je na allegro, albo dostaje si? z grami. Ciekawostk? jest, ?e graj?c z innymi po sieci zdobywa si? punkty, które pó?niej mo?na wymieni? na gry lub filmy.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2008, o 13:19 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
o widzisz kolega ci wyt?umaczy? dobrze ;) przerabia? to xbox-a 1 a nie 360
Brat ma 360 narazie tylko VF 5 posiada i leje chamów na live hehehe
ja mam XBOXa 120GB wszystko co chce to mam a pozaty HALO 1 mmmm 2v2 moge nawet tydzie? nie wychodzi? z domu :lol: :P

aha a ja za live nie musze p?aci? bo jest XBC pozdrawiam 8)

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2008, o 17:37 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
a o co chodzi z tym xbc i czy da sie zrobic zeby nie placic na live


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2008, o 18:29 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
ciebie to nie dotyczy bo masz zamiar kupic 360 tak?e zb?dna rozmowa :D

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2008, o 20:32 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 19 cze 2008, o 14:07
Posty: 13
czy da sie zrobic zeby nie placic za live i chyba kupie premium najlepszy z tych wszystkich


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2008, o 09:36 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
nie da si? !! facet takie ?eczy to tylko w erze ;) nic nie kombinuj bo i tak nie wykombinujesz za przyjemno?ci trzeba zap?aci? ;)

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL