forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 18 sty 2018, o 05:36

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 mar 2010, o 14:04 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2004, o 14:27
Posty: 2294
Lokalizacja: strefa WR
mam problem
komputer dziala ogolnie ale sa wirusy bledy jakies jak tylko lapie jakas siec bezprzewodowa wywala blad krytyczny i system wylaczy sie za minute.
kupilem lapotpa w sklpeie nakljeka visty jest na tyle ale nie mam zadnej plyty i nie wiem jak zgrac recovera z systemu vista jest po polsku. fuck ! moze jakies podpowiedzi?

_________________
BLACHY NA DACHY RADOM, RYNNY, OKNA DACHOWE, PARAPETY !!! TRAPEZ, BLACHODACHÓWKA, BLACHY P?ASKIE, NAJLEPSZA JAKOSC I CENA W MIESCIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 24 mar 2010, o 17:38 
Offline
Posteczkowy Potfur ;)
Posteczkowy Potfur ;)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2005, o 21:55
Posty: 5125
na pewno nie masz p?yty? a? niemo?liwe :| zawsze daj? do stawiania systemu!

_________________
>>> Radom na zdj?ciach - fotoblog <<<


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 24 mar 2010, o 19:12 
Martine napisał(a):
zawsze daj? do stawiania systemu!


Taa... ciekawe sk?d te dane.


Góra
  
 
PostNapisane: 25 mar 2010, o 00:42 
Offline
Powie?cio-pisarz
Powie?cio-pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lis 2002, o 14:49
Posty: 1236
Lokalizacja: Radom Predocinek
W chwili obecnej producenci sie wycwanili nie daja plyt cd
tylko na pulpicie jest ikonka zrob to sam :)

Klikasz system generuje plytki i prosi zeby je kolejno wlozyc cd/dvd do wypalenia.

Jezeli jestes w stanie uruchomic system postaraj sie stworzyc plytki.
jezeli sie nie uda to zaprzyjazniony serwis pc , eventualnie znajomy z podobnym modelem notebooka

_________________
GITOwiec - przedstawiciel polskiej podkultury m?odzie?owej lat siedemdziesi?tych. CoGITO ergo sum – "my?l?, wi?c jestem" . GITO - (sztuki walki wschodu) przegrana zawodnika w wyniku kontuzji


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 6 kwi 2010, o 08:42 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2004, o 14:27
Posty: 2294
Lokalizacja: strefa WR
recovera sie nie da zrobic bo wystapuje znow jakis blad przy wypalaniu

_________________
BLACHY NA DACHY RADOM, RYNNY, OKNA DACHOWE, PARAPETY !!! TRAPEZ, BLACHODACHÓWKA, BLACHY P?ASKIE, NAJLEPSZA JAKOSC I CENA W MIESCIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 6 gru 2011, o 00:20 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2005, o 12:06
Posty: 67
Lokalizacja: Pionki
Mo?liwe, ?e masz uszkodzony który? z podzespo?ów (ram, hdd).
Proponuj? zaci?gn?? ten pakiet --> http://www.hirensbootcd.org/download/
Pakiet wypalisz na CD za pomoc? dorzuconego do archiwum softu.
Pó?niej ju? tylko odpalasz komputer z wypalonej CD i testujesz.

Do testowania RAM zastosuj "Memtest86+ 4.20" do HDD "Test Hard Disk Drive 1.0". Sprawdzone narz?dzia.

_________________
http://www.ariesmedia.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL