forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 17 sty 2018, o 01:09

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2007, o 12:19 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
Pragn? wszystkich zainteresowanych poinformowa?, i? od poniedzia?ku rozpoczniemy prace instalacyjne w mie?cie Radom. Pierwszymi osiedlami, gdzie b?d? przeprowadzane prace b?d? os. ?eromskiego oraz os. Nad Potokiem - SM "Nasz Dom". W przypadku zainteresowania nasz? ofert? w?ród mieszka?ców pozosta?ych osiedli, prosz? kontaktowa? si? bezpo?rednio ze swoimi Spó?dzielniami b?d? zarz?dcami budynków. Aktualna oferta znajduje si? na k.pl. Pozdrawiam,


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 5 lis 2007, o 12:40 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 10 sty 2007, o 10:01
Posty: 14
tzn ze firma z wroclawia bedzie dostarczala net w radomiu? Na niedzialkowskiego 19/21 bedzie to dostepne? i czy takie opcje jak na stronce? bo 3Mbps/3Mbps za 129 zl to Vectra napewno straci jednego klienta :twisted: (albo i wiecej)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Tak.
PostNapisane: 9 lis 2007, o 21:22 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
Witam. ul. Niedzialkowskiego to pierwszy etap prac. Do ko?ca roku us?uga powinna zosta? uruchomiona. Pozdrawiam,


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 11 lis 2007, o 10:26 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 10 sty 2007, o 10:01
Posty: 14
Cieszy mnie to niezmiernie :-D mam natomiast kolejne pytania:
1. Czy posiadacie wlasne serwery proxy (liczba)
2. Czy "siec wewnetrzna" 100/100 Mbps posiada huba Direct Connect i czy ta Radomska (jezeli bedzie) bedzie polaczona z ta Wroclawska?
3. Czy macie juz jakies biuro w Radomiu?
4. Czy bedzie okres probny? (miesiac testowy?)
5. Ile bedzie kosztowalo w Radomiu lacze 3/3 Mbps ? (umowa 12 miesiecy)

Wreszcie ktos zagrozi Vectrze :evil:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Odpowiedz.
PostNapisane: 15 lis 2007, o 11:33 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
1. Staramy si? nie u?ywa? proxy. W dzisiejszych czasach to ju? nic nie daje... Sugeruje Pan inaczej?
2. Witam. Sie? wewn?trzna (100/100) oczywi?cie b?dzie mie? huba DC, a Radomska b?dzie najprawdopodobniej po??czona z Wroc?awsk? i innymi (1Gbps/1Gbps) tworz?c ogólnopolsk? sie?. My?l?, ?e w przeci?gu 2 lat uda si? spi?? 3-4 miasta.
3. Tak. Obecnie jeszcze nie funkcjonuje, "organizujemy je" równolegle z budow? sieci. My?l?, ?e od 1 grudnia b?dzie dzia?a?. Adres: ul. ?eromskiego 94.
4. Nie przewidujemy czego? takiego. B?dzie mo?liwo?? podpisania umowy na czas nieokre?lony.
5. Jeste?my na etapie badania rynku. Najprawdopodobniej zaproponujemy ceny wroc?awskie (takie jak na k.pl).

Pozdrawiam,


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: nie tak rozowo
PostNapisane: 21 lut 2008, o 09:46 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 10 sty 2007, o 10:01
Posty: 14
Mamy 21 dzien lutego a to biuro na ?eromskiego 94 niby jest ale nieoznakowane to raz a dwa ze Pan ktory tam urzeduje jest tam w kratke i juz 2 tydzien staram sie go spotkac ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2008, o 17:56 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, o 16:35
Posty: 602
Lokalizacja: Radom :D
ustronie i m?odzianów jest albo czy b?dzie w zasi?gu ??


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 29 lut 2008, o 18:59 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
madmanmadman napisał(a):
Mamy 21 dzien lutego a to biuro na ?eromskiego 94 niby jest ale nieoznakowane to raz a dwa ze Pan ktory tam urzeduje jest tam w kratke i juz 2 tydzien staram sie go spotkac ;)


Tak, to prawda. Z przyczyn zmiany strategii oraz formy wej?cia do Pa?stwa miasta pewne dzia?ania si? opó?ni?y. Oficjalne otwarcie Biura oficjalnie nast?pi na pocz?tku kwietnia. Póki co nasze prace opó?niaj? sie ze wazgl?du na "ci??k? przepraw?" z niektórymi spó?dzielniami w Radomiu.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lut 2008, o 19:02 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
b@mbo napisał(a):
ustronie i m?odzianów jest albo czy b?dzie w zasi?gu ??


Na to pytanie odpowiemy za ok. miesi?c. Na pewno wszystkie wi?ksze osiedla mieszkaniowe b?d? w zasi?gu.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2008, o 15:32 
Offline
Powie?cio-pisarz
Powie?cio-pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lis 2002, o 14:49
Posty: 1236
Lokalizacja: Radom Predocinek
czekamy i czekamy juz pol miesiaca minelo :)

_________________
GITOwiec - przedstawiciel polskiej podkultury m?odzie?owej lat siedemdziesi?tych. CoGITO ergo sum – "my?l?, wi?c jestem" . GITO - (sztuki walki wschodu) przegrana zawodnika w wyniku kontuzji


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Odpowiedz.
PostNapisane: 14 mar 2008, o 17:29 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
Ju? wkrótce us?yszycie Pa?stwo odpowied?:) Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2008, o 12:42 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2004, o 20:26
Posty: 246
Lokalizacja: doN RaDoM
Korbank napisał(a):
Na pewno wszystkie wi?ksze osiedla mieszkaniowe b?d? w zasi?gu.
Micha?ów te??? Mam pytanie czy b?dzie mo?liwe podzielenie netu na 2 kompy. oczywi?cie w tym samym lokalu?? Router mam swój.

_________________
..........::::DupA Chi??kA RoBioNA w RAdoMiu::::......


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2008, o 14:26 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
Niestety, do momentu podj?cia ?ci?le okre?lonych dzia?a? nie mo?emy przekaza? Pa?stwu informacji, dotycz?cych konkretnych osiedli. Mog? tylko powiedzie?, ?e obecnie jest ju? mo?liwo?? pilota?owego korzystania z naszych us?ug na ul. ?eromskiego 74-86. Co do dzielenia sygna?u - naturalnie jest to mo?liwe. To, co dzieje si? w PA?stwa domach z naszym sygna?em nas nie interesuje. Mo?ecie Pa?stwo dowolnie go sobie dzieli?. Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: rada
PostNapisane: 26 mar 2008, o 07:51 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 10 sty 2007, o 10:01
Posty: 14
no ale jak chcecie sie szybko rozwinac w radomiu to radzilbym sie rozeklamowac troche.wystarcza jakies proste ulotki na klatkach w blokach w ktorych macie zamiar byc albo jakiegos jego moscia puscic po bloku zeby jakis sondaz przeprowadzil,bo jak wy tylko na forum radomskim sie oglosicie to za wielu klientow miec nie bedzieci;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Dziala!
PostNapisane: 22 paź 2008, o 08:52 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 10 sty 2007, o 10:01
Posty: 14
wreszcie zostalem podlaczony....jak narazie zadowolony.......korbank przynajmniej nie gubi pakietow w swojej sieci ;) a i na zewnatrz lepiej niz vectra ze o cenach nie wspomne ;) Polecam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL