forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 21 sty 2018, o 16:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lut 2009, o 14:26 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2004, o 14:27
Posty: 2294
Lokalizacja: strefa WR
mam film w formacie rmvb zainstalowalem reala...w realu dziala normalnie ale jak wrzucam do bestplayera bo mam z napisami...to nie dziala nic co to moze byc...?

_________________
BLACHY NA DACHY RADOM, RYNNY, OKNA DACHOWE, PARAPETY !!! TRAPEZ, BLACHODACHÓWKA, BLACHY P?ASKIE, NAJLEPSZA JAKOSC I CENA W MIESCIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 2 lut 2009, o 23:17 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2003, o 13:56
Posty: 15
Lokalizacja: Radom
bestplayer nie odtwarza rmvb, albo przerob rmvb na avi albo szukaj jakiegos programu co obsluguje napisy, ja takiego nie znam bo dla mnie rmvb to smiec

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 3 lut 2009, o 00:02 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2004, o 14:27
Posty: 2294
Lokalizacja: strefa WR
odtwarza jak masz kodeki zainstalowane ale z napisami mam problem ;]

_________________
BLACHY NA DACHY RADOM, RYNNY, OKNA DACHOWE, PARAPETY !!! TRAPEZ, BLACHODACHÓWKA, BLACHY P?ASKIE, NAJLEPSZA JAKOSC I CENA W MIESCIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 3 lut 2009, o 01:37 
Offline
Powie?cio-pisarz
Powie?cio-pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2005, o 18:02
Posty: 1213
Lokalizacja: z urwiska
stad http://formaty.livre.pl/rmvb/ mozna pobrac kodeki do rmvb filmy sa odtwarzane normalnie przez Media player Classic, a z napisami chodzilly przez normlanego allplayera

_________________
http://www.polishunderforce.com.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 3 lut 2009, o 13:55 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2004, o 14:27
Posty: 2294
Lokalizacja: strefa WR
zainstalowalem
ACEMCP603PRO
klcodec442f
i reala i chodzi w bestplayer wszystko :)

_________________
BLACHY NA DACHY RADOM, RYNNY, OKNA DACHOWE, PARAPETY !!! TRAPEZ, BLACHODACHÓWKA, BLACHY P?ASKIE, NAJLEPSZA JAKOSC I CENA W MIESCIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 4 lut 2009, o 02:45 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 maja 2004, o 22:48
Posty: 579
Lokalizacja: Radom>Leeds
wwystarczy taki maly kodek Real-Alternative... http://www.download.net.pl/107/Real-Alternative/ i naprawde zawsze wszystko dziala ... polecam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 8 lut 2009, o 22:17 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2002, o 13:19
Posty: 2382
Lokalizacja: Warszawa/Radom
AllPlayer wam wystarczy. sam zarz?dza automatycznie kodekami, aktualizuje je itd. kto? pewnie powie, ?e update jest p?atny, ale 3,66z? za porz?dek na kompie to niewygórowana cena.
http://www.allplayer.org/pl

_________________
As far as the laws of mathematics refer to reality, they are not certain,
and as far as they are certain, they do not refer to reality
Albert Einstein (1879 - 1955)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 9 lut 2009, o 01:35 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 2 gru 2007, o 22:55
Posty: 63
Lokalizacja: WR
Ja polecam VLC Media Player :ok:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 1 cze 2009, o 04:12 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 17 maja 2009, o 16:29
Posty: 2
Cytuj:
Ja polecam VLC Media Playe

...albo Media Player Classic - te? daje rad?.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL