forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 20 kwi 2018, o 20:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, o 11:05 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2002, o 10:23
Posty: 1796
Lokalizacja: Radom / Micha?ów | ?ód?
Hary :) Mhm z Neo+ to mozesz spokojnie rzucac sie na eMule :) A tak to jeszcze jest masa stronek Warezowych :)

_________________
Sebastian "Greyer" Szary
e-mail: sebastian [at] szary.org


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2003, o 17:08 
Offline
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2003, o 15:12
Posty: 91
Lokalizacja: z miasta dresuf
No niestety nie korzystam z emula, a warezow z grami tez nei znam. Ja se taki pospolity ircownik jestem ;-)

_________________
Nic nie dzieje sie bez przyczyny!!!


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, o 18:28 
Offline
StaroGwardzista
StaroGwardzista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2002, o 14:25
Posty: 330
Lokalizacja: Radom/Centrum
Ludzie... Zeby zagrac w CSa na jakimkolwiek serwerze trzeba miec ORYGINALNEGO Half-Life'a. Owszem, histeria wpusci i bez oryginalnego numeru seryjnego, ale jest to chyba jedyny taki serwer jaki znam... Nie przesadzajcie juz... HL kosztuje jedyne 49 PLNow, a pozwola bezstresowo grac WSZEDZIE, nie tylko na histerii. Jezeli nie wiecie o co chodzi, to przypomne, ze przy kazdym laczeniu z jakimkolwiek serwerem (z wyjatkiem tych, ktore ta opcje maja wylaczona), nastepuje chwilowe polaczenie z tzw WON Authentication Server, ktory sprawdza, czy numer seryjny, na ktorym pracuje HL jest zapisany w globalnej bazie danych. Jezeli nie ma tam takiego numeru (bo jest wygenerowany np key-genem), poprostu robi disconnecta i nara... Jezeli chcecie grac tylko na histerii, to prosze bardzo, ale w momencie gdy serwer ten stanie sie popularny, Argail moze miec nieprzyjemnosci, bo wylaczanie autoryzacji na WONie jest nielegalne... Jezeli czytasz to Argail, to radzilbym wymusic wlaczenie tego mechanizmu...

Poza tym histeria straszliwie zamula i w CSie mam tam pinga rzedu 300 i gra sie tam raczej malo przyjemnie. Wynika to prawdobnie z tego, ze stoja tam sewery innych gier, www, ftp i pare jeszcze innych pewnie...

To chyba tyle, co chialem powiedziec...
Pozdrawiam.

Ps. Do sciagniecia jest juz Counter-Strike 1.6. Jezeli jest ktos, kto opiekuje sie CSem na histerii, powinien zadbac, zeby ja najszybciej stanal tam serwer do 1.6.

_________________
Pozdrawiam,
.:MajeK:.

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, o 18:57 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2002, o 19:55
Posty: 740
Lokalizacja: Radom/WaWa
ja mam cd-keya i moge grac ALE COUNTERSTRIKE SUXX!! ZDECYDOWANIE LEPSZYM MODEM JEST DAY OF DEFEAT, a ja i tak giercuje w q2 i jestem przeciw innym serwom no chyba ze day of defeat. choc ut tez bym se zagral ale wedlug mnie gra jest troche przestarzala no i mniej miodna chocby od day of defeat czy q2.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2004, o 03:09 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 gru 2003, o 20:48
Posty: 9
Lokalizacja: RADOM
strona histerii spi
prosba: podajcie nr serwerow radomskich bo nie wiem skad sie dowiedziec


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2007, o 19:07 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 mar 2007, o 16:55
Posty: 360
Lokalizacja: Halo World
jezzo napisał(a):
ja mam cd-keya i moge grac ALE COUNTERSTRIKE SUXX!! ZDECYDOWANIE LEPSZYM MODEM JEST DAY OF DEFEAT, a ja i tak giercuje w q2 i jestem przeciw innym serwom no chyba ze day of defeat. choc ut tez bym se zagral ale wedlug mnie gra jest troche przestarzala no i mniej miodna chocby od day of defeat czy q2.


CS Sux to fakt kiedys gralem jak bylo takie cos jak piecyk teraz technologia poszla do przodu sa konsolki hehe na PC to Q2,3 UT , Halo tez jest ale trzeba dobrego host-u musi miec ktos dobre ??cze i gra si? :P :twisted:
PS. to ca?e forum ?pi lol nikogo tu nie ma :D

_________________
Obrazek Obrazek Obrazek

Schranz*Techno*Hardcore


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL