forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 21 kwi 2018, o 17:18

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2004, o 19:23 
Offline
Moderator
Moderator

Dołączył(a): 22 paź 2003, o 20:59
Posty: 760
Lokalizacja: Radom\Warszawa
no wlasnie kto, zglaszac sie!! :wink:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, o 19:32 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 kwi 2002, o 11:40
Posty: 1377
Lokalizacja: Radom
ja gram tera tylko w d2:lod

_________________
<img>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2004, o 21:33 
Offline
StaroGwardzista
StaroGwardzista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2002, o 14:25
Posty: 330
Lokalizacja: Radom/Centrum
Ja bym chetnie zagral w Tacticsa, tylko mam maly problem... Gdzies mi zaginela pierwsza plytka z gierka i nawet nie moge go zainstalowac... Jak odnajde, to siem zglosze... Cos czuje jednak ze predzej bedzie zassac z jakiego emule czy innego takiego czegos...

_________________
Pozdrawiam,
.:MajeK:.

Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, o 12:33 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2002, o 10:23
Posty: 1796
Lokalizacja: Radom / Micha?ów | ?ód?
Yaa eMule suxxx :) Teraz to duzo ludzi zaczyna sie przezucac na torrenta :) I powiem szczerze ze ciesze sie z tego bo przynajmniej mam mozliwosc posciagania sobie filmow bez koniecznosci posiadania Public IP ktore jednak na DC++ oraz eMule pozwala na osiagniecie naprawde neizlych wynikow :)

_________________
Sebastian "Greyer" Szary
e-mail: sebastian [at] szary.org


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2004, o 17:24 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2002, o 21:35
Posty: 676
Lokalizacja: Radom/Malbork
ja bym zagral, ale mam jazde nowy komp i mi fallout nie lazi :////


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, o 18:44 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 kwi 2002, o 11:40
Posty: 1377
Lokalizacja: Radom
wracam do tematu ;]
po pierwsze zapraszam na:
http://fallout.cdprojekt.com/
po drugie:
mnostwo osob gra w tacticsa ;] (w tym ja :))
po trzecie:
jest naprawde ciezko ;] mnostwo dobrych graczy...

_________________
<img>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, o 09:01 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2002, o 21:35
Posty: 676
Lokalizacja: Radom/Malbork
Bolus mam oryginalnego fallouta juz, gralem sporo, ale stanalem w jednym miejscu z na tych ulepszonych robotach :S i nie mam czasu teraz, bo praca itp, ale online moge pograc <; wal na gg jak cos ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, o 21:56 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 18 lut 2006, o 21:47
Posty: 1
Lokalizacja: Random
ja moge pograc ;] troche czasu sie kiedys nad tym siedzialo ....

_________________
\o/


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, o 12:38 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2002, o 21:35
Posty: 676
Lokalizacja: Radom/Malbork
to niech Bolo przeczyta ten topic wkoncu i zapoda adrsem jakims do servera gry :P albo niech zagada mnei na gg! halooooo ?! :P


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, o 17:04 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 kwi 2002, o 11:40
Posty: 1377
Lokalizacja: Radom
nie ma czegos takiego jak serwery gier :P jak masz windowsa xp sciagasz program Hamachi, wbijasz do jakiejs siec, ktos zaklada gre i gracie :) ew. wchodzisz na FBN i czekasz az ktos zalozy gre, dostajesz IP, wbijasz i grasz ;]
http://fallout.cdprojekt.com/ ;] link do FBN jest po lewo

_________________
<img>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2006, o 12:07 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2002, o 21:35
Posty: 676
Lokalizacja: Radom/Malbork
:) a widzisz, u mnie na 98 sie dalo :P nawet do mnie mozna wbijac... [pomimo, ze nie mam publika :p]. Debiut nie taki zly :P zabilem 1 kolesia Wandzie :P w 3 minutowym pojedynku 4 graczy po 4 :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: ema
PostNapisane: 14 gru 2006, o 16:16 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 gru 2006, o 21:50
Posty: 17
Lokalizacja: Radom
ja moge grac w flatout ale nie mam p?ytki bo mi zaginela w akcji w sudanie hehe pozdro


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2006, o 21:30 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lis 2002, o 21:35
Posty: 676
Lokalizacja: Radom/Malbork
po co podbijasz stary temat? jakbys jeszcze mogl grac to rozumiem, upomnienie masz.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL