forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 21 kwi 2018, o 17:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2008, o 14:45 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2002, o 19:25
Posty: 604
Lokalizacja: SzoguNs World-Green Planet
Jakies 3 tygodnie temu zlozylem kompa odpalilem zainstalowalem vindowsa ktorego dostalem z poprzednim kompem = Vista
po zciagnieciu 48 updatow jakos to zaczelo latac...nastepnie zainstalowalem Call Of Duty 4....

W tym momencie zycie nabralo innego sensu...byla godzina 9 wieczorem...pogralem chwile gdy otworzyly sie drzwi i dziewczyna sublokatora patrzy na mnie zaspanym wzrokiem i pyta co ja tu robie...glupie pytanie pomyslalem ....gram a ty co spac nie mozesz...nie jest 7 rano ide do pracy :) nawet nie poczulem....

2 dni puzniej przeszedlem gre i mecze teraz Multiplayer....troche to nudne bo slabi ludzie graja...

Ale mam takie wrazenie ,ze teraz kazda wojenna strzelanka ktora wyjdzie to bedzie porownywana do COD4 czy lepsza gorsza....bo jak dla mnie to ropierdala nadgarstki....

ps.kiedy w polsce bedzie premiera Assassins Creed na PC??

_________________
Masta co Hlasta z Blasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 2 mar 2008, o 15:37 
Offline
Powie?cio-pisarz
Powie?cio-pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2006, o 12:15
Posty: 1475
Lokalizacja: - trudne s?owo
SzoguN napisał(a):
ps.kiedy w polsce bedzie premiera Assassins Creed na PC??

Kwiecie? 2008
http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,1654.html

_________________
Harmonijka ustna
I’m gonna make him an offer he can’t refuse.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2008, o 01:45 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 cze 2004, o 17:15
Posty: 2318
zastanawiam sie, ile kosztuje zlozenie kompa do odpalenia cod4, albo creed - nie taniej by wyszlo kupic konsole? :D

_________________
Nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2008, o 02:07 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2002, o 19:25
Posty: 604
Lokalizacja: SzoguNs World-Green Planet
Sama karta kosztowala tyle co PS3 = GTX8800 760mega ;)

Ale gry typu FPP zdecydowanie musza miec myszke i klawiature :P
I mimo to ,ze nie ktorzy twierdza ,ze mozna sie przyzwyczaic do celowania kciukiem...

to mozemy zagrac ps vs pc :P

stawiam krate browca ,ze skopie dupe

pozatym gry na ps3 sa horendalnie drogie...

no i jak masz ps3 to wypadalo by miec 42" HD a ja mam tylko 34" i to 100hercowy :P

_________________
Masta co Hlasta z Blasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2008, o 19:57 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 maja 2007, o 11:17
Posty: 46
Lokalizacja: Radom
1.Do PS3 mo?esz z powodzeniem pod??czy? klawiatur? i myszk? z kompa.
2.COD4 na PS3 z powodzeniem kupisz za 100 pln
3.Wielko?? ekranu.....hmmmm je?li do grania na kompie nie przeszkadza ci wielko?? twojego monitora to co za problem pod??czy? PS3 do tego samego monitora?Uprzedzam od razu pytania-tak,da si? ;)

_________________
Kocia Dupa


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2008, o 21:11 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2002, o 19:25
Posty: 604
Lokalizacja: SzoguNs World-Green Planet
oh ty w morde jego jeza teraz mi muwisz....

kazda klawiature z USB i to samo z mysza czy to jakas dedykowana maja pod ps3????

_________________
Masta co Hlasta z Blasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2008, o 09:09 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2003, o 22:44
Posty: 3017
Lokalizacja: WD
Podpi?? mo?na ka?d? pod USB, ale z tego co wiem, jeszcze ?adna gra na ps3 nie obs?uguje klawiatury i myszy, bardziej si? to przydaje do po??cze? w necie

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2008, o 12:58 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2002, o 19:25
Posty: 604
Lokalizacja: SzoguNs World-Green Planet
czyli w obecnej wchwili dalej tylko pc mi zostaje...

_________________
Masta co Hlasta z Blasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2008, o 08:55 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2003, o 22:44
Posty: 3017
Lokalizacja: WD
do xboxa 360 mo?esz podpi?? xfps, pozwalaj?cego podpi?? ka?d? klawiatur? i mysz usb lub ps2, obs?uguje wszystkie gry

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2008, o 00:59 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec

Dołączył(a): 9 mar 2007, o 18:29
Posty: 399
przeszed?em... grafika ?rednia poza tym klimat CoD oraz CoD2 bardziej mi si? podoba?.
...do multiplayera my?l?, ?e jest ca?kiem niez?a.


SzoguN napisał(a):
Sama karta kosztowala tyle co PS3 = GTX8800 760mega ;)

to ile Ty za ni? da?e?? bo zdaje si?, ?e ju? za 1300pln mo?na kupi? a nawet i taniej jak dobrze poszuka?



Cyniczny Bydlak napisał(a):
zastanawiam sie, ile kosztuje zlozenie kompa do odpalenia cod4, albo creed - nie taniej by wyszlo kupic konsole? :D

trzeba wyda? +/- tyle co na PS3


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2008, o 02:33 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2002, o 19:25
Posty: 604
Lokalizacja: SzoguNs World-Green Planet
sentex napisał(a):
przeszed?em... grafika ?rednia poza tym klimat CoD oraz CoD2 bardziej mi si? podoba?.
...do multiplayera my?l?, ?e jest ca?kiem niez?a.


SzoguN napisał(a):
Sama karta kosztowala tyle co PS3 = GTX8800 760mega ;)

to ile Ty za ni? da?e?? bo zdaje si?, ?e ju? za 1300pln mo?na kupi? a nawet i taniej jak dobrze poszuka?



Cyniczny Bydlak napisał(a):
zastanawiam sie, ile kosztuje zlozenie kompa do odpalenia cod4, albo creed - nie taniej by wyszlo kupic konsole? :D

trzeba wyda? +/- tyle co na PS3


Co ty mnie sentex tu opowiadasz przciez sam mi doradzales co mam wziasc czy GT czy GTX zalewalem cie pytaniami i przesylalem linki na komplett.ie i powiedziales zebym bral GTXa ktory kosztowal 400 euro a play 3 niewiele wiecej....do tego ram 4G OCZa plus plyta Gigabayta plus.....no jest jeszcze kilka podzespolow

_________________
Masta co Hlasta z Blasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2008, o 13:27 
Offline
Sta?y bywalec
Sta?y bywalec

Dołączył(a): 9 mar 2007, o 18:29
Posty: 399
No pewnie, ?e doradza?em bo to wypas karta, ale chyba PS3 kosztuje jednak dro?ej ni? sam GTX? :P
...mniejsza z tym ka?dy ma swoje upodobania jedni b?d? gada?, ?e konsola lepsza drudzy, ?e PC wi?c jak dla mnie wol? mie? lepszego PC ni? s?abszego PC + konsole.

ps. a co do zestawu to chyba jeste? zadowolony h?? i co to za Gigabyte?


ps2. a gra ktos mo?e w F.E.A.R. w multi? :twisted:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2008, o 23:08 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2002, o 19:25
Posty: 604
Lokalizacja: SzoguNs World-Green Planet
karta kosztowala 400 a ps3 450Euro tego czasu....teraz karta jest tansza...
ale przyjdzie czas i na konsole....
a plyta to
Gigabyte GA-P35C-DS3R, P35, Socket-775,ATX, DDR2/DDR3 max 1066mhz , GbLAN, PCI-Ex16

widzialem dzis u kumpla ddr3 z heat pipe :D co za kosmologia :)

_________________
Masta co Hlasta z Blasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL