forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 22 kwi 2018, o 01:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2009, o 17:11 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 28 sie 2006, o 11:50
Posty: 36
Lokalizacja: Radom
Kupi?am kino domowe Sony i niestety mam problem z podpi?ciem dekodera cyfrowego, mam d?wi?k, niestety brak obrazu
Mo?e kto? pomóc?
Prawdopodobnie brakuje mi jakiego? kabla

EDIT: ale co - chcesz kupic ta porade ?? czy sprzedac sprzet ??? bo jak nie to chyba @#$%!@# nie ten dzial... do pogotowia / Paszczak


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 30 wrz 2009, o 22:22 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 10 maja 2006, o 19:17
Posty: 66
Lokalizacja: Radom
Obraz podpinasz kablem chinch z gniazda video out do video in. Ew. kabel SCART (taki szeroki czarny) od dekodera do telewizora. Ew. wklej zdj?cie ty?u twoich urz?dze? i oznacz na nim co jest co to b?dzie ?atwiej poda? ?opatologicznie :wink:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL