forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 22 kwi 2018, o 01:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, o 10:48 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2002, o 13:19
Posty: 2382
Lokalizacja: Warszawa/Radom
Greyer, wyluzuj, daj im sie otworzyc i rozpedzic... Pytasz o oddzial firmy w odpowiedzi na posta o otwarciu oddzialu firmy tak BTW :)

_________________
As far as the laws of mathematics refer to reality, they are not certain,
and as far as they are certain, they do not refer to reality
Albert Einstein (1879 - 1955)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2007, o 12:08 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
Greyer napisał(a):
Zwierzak napisał(a):
Tak, z tym, ?e maj? dziwne ceny wtedy. Ja podpisa?em z nimi now? umow?.. tzn przd?u?y?em. NIkt mi nie powiedzia?, ?e b?d? przy?pieszali internet, pozatym nowi klienci dostaj? lepsze oferty ni? ci co przed?u?aj? umow?. Jestem z Nimi zwi?zany przez nast?pne 12 miesi?cy.. Chyba ?e mo?na zerwa? umow? w ci?gu 14 dni?


W momencie podpisania lojalki ju? masz pozamiatane. Po zako?czeniu umowy masz ca?y czas tak? sam? cen? jak p?aci?e? dotychczas, a nie to co jest w cenniku, jedyna zmiana to taka, ?e mo?esz w ka?dej chwili zerwa? umow? bez ?adnych kar.

Co do lepszych cen dla nowych klientów, có?, tak jest niestety, zawsze chodzi o pozyskanie jak najwi?kszej ilo?ci klientów, a klient który podpisze lojalk? w której przez pierwsze 3 miesi?ce b?dzie p?aci? po z?otówce a potem wi?cej, to klient który i tak p?aci? musi przez te x miesi?cy (12 lub 24), bo jak przestanie p?aci? to kary umowne i windykacja ?ciga ;]

Korbank napisał(a):
Greyer napisał(a):
CamilleG napisał(a):
ja nie b?d? czeka? bo mi si? ju? umowa ko?czy.


W momencie zako?czenia si? umowy przechodzi ona na czas nieokre?lony kiedy to masz prawo zerwania jej w trybie okre?lonym umow? (miesi?c lub dwa okresu wypowiedzenia) bez ?adnych kar. Wi?c internet masz, ale mo?esz z niego w ka?dej chwili zrezygnowa?.

Korbank wci?? na stronie s? info dotycz?ce Wroc?awia, nic o Radomiu.


Prossz? o cierpliwo?c z dniem jutrzejszym rozpoczyna prac? nasz oddzia?, my?l?, ?e do ko?ca pa?dziernika ukonstytuuje si? na dobre. O wszelkich nowo?ciach Pa?stwa poinformuj?. Pozdrawiam,


No fajnie, ale macie chocia? ju? jakie? biuro albo oddzia? w Radomiu? Cokolwiek gdzie mo?na by si? zg?osi?? Czy wci?? jeste?cie w trakcie za?atwiania formalno?ci?
Bo powiem szczerze, ?e fajnie, i? si? zareklamowali?cie na forum, naobiecywali?cie, ale ci?gle Wam to wolno idzie. Trzeba by?o wpierw za?atwi? wi?kszo?? formalno?ci a potem zacz?? obiecywa?. Bo póki co czeka si? na Was a nawet na stronie nie macie wzmianki, ?e planujecie rozszerzy? dzia?alno?? sieci na Radom. Podajesz stron? internetow? na której nie ma ?adnej wzmianki chocia? o Naszym mie?cie, ale tam wymagasz szukania informacji ;-)


Z informacj? nie mo?na by?o czeka?. Teraz wygl?da to tak:
Nasze biuro najprawdopodobniej b?dzie si? mie?ci? przy ul. Sk?odowskiej Curie. Na pierwsyz "rzut" pójd? budynki na os. ?eromskiego i Nad Potokiem, poniewa? tam mamy ju? zako?czone formalno?ci. Potem SM Po?udnie, RSM, Ustronie, SM Micha?ów i Budowlani. Je?li Pa?stwo jeste?cie zainteresowani innym "porz?dkiem" - zg??szajcie to do swoich Spó?dzielni, one maj? nasze oferty. Pozdrawiam,


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 12 cze 2008, o 13:59 
Offline
StaroGwardzista
StaroGwardzista

Dołączył(a): 20 sty 2002, o 00:14
Posty: 31
Lokalizacja: Brno
Korbank napisał(a):
Witam. Prosimy o cierpliwo?? do ko?ca pa?dziernika pojawi si? w Radomiu zupe?nie nowa oferta. Obecnie finalizowane s? sprawy formalne (otwarcie oddzia?u, zatrudnienie ludzi). Zarys oferty mo?na znale?? na k.pl.

Prosimy o cierpliwo??. Pozdrawiam


Hmm startujecie z taka sam? jako?ci? us?ug jak w innych miastach ?

http://groups.google.pl/group/pl.comp.n ... 930e071e9a

http://groups.google.pl/group/pl.region ... 86e20cfe8c

Czy b?dzie to lepiej dzia?a? ?

_________________
--

Unc
unc@unc.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2008, o 18:58 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 kwi 2002, o 11:40
Posty: 1377
Lokalizacja: Radom
ja w domu mam vectre 1Mb i dziala bez problemu... w nocy elegancko 2Mb/4Mb... nie ma zadnych powodow do narzekania

_________________
<img>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Jako?? us?ug.
PostNapisane: 17 cze 2008, o 21:01 
Offline
Pocz?tkuj?cy
Pocz?tkuj?cy

Dołączył(a): 23 lip 2007, o 20:20
Posty: 26
Witam. Jak ka?dy operator mamy wzloty i upadki. Istniej? dwa osiedla, na których w zamierzch?ych czasach (prosz? zwróci? te? uwag? na daty wiadomo?ci) jako?? us?ug mocno spad?a i nie ukrywamy tego. Dzi? takie sytuacje s? prostowane i nie ma mowy o drastycznym obni?aniu jako?ci. Oczywi?cie, jak zawsze zdarzaj? si? nieadowoleni klienci, którzy "musz? si? wygada?", konkurencja równie? nie ?pi, równie? dzia?a na forach. Dopóki Pa?stwo nie skorzystaj? z naszych us?ug dopóty nie wyrobi? sobie Pa?stwo w?asnego zdania:). Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 18 sty 2010, o 23:17 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 cze 2004, o 17:15
Posty: 2318
to ja pochwale vectre - za dodatkoe 7 zeta miesiecznie zwiekszyli mi transfer do 8 mega. dziekujemy ci, sc johnson.

_________________
Nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 19 sty 2010, o 02:47 
Offline
Posteczkowy Potfur ;)
Posteczkowy Potfur ;)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 paź 2005, o 21:55
Posty: 5125
Cyniczny Bydlak napisał(a):
to ja pochwale vectre - za dodatkoe 7 zeta miesiecznie zwiekszyli mi transfer do 8 mega. dziekujemy ci, sc johnson.

to co? drogo u Ciebie, nam zwi?kszyli za dodatkowe 5 zeta ;]

_________________
>>> Radom na zdj?ciach - fotoblog <<<


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 19 sty 2010, o 11:19 
Offline
Wieszcz forum
Wieszcz forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 cze 2004, o 17:15
Posty: 2318
5 to chyba oplata aktywacyjna, carissima - do abonamentu doliczaja 7. chyba.

_________________
Nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 19 sty 2010, o 16:04 
Offline
Powie?cio-pisarz
Powie?cio-pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 wrz 2006, o 17:10
Posty: 1769
Lokalizacja: Ciemna strona ksi??yca
Mi doliczyli 8 zeta.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 10 mar 2010, o 12:51 
Offline
Wierszokleta
Wierszokleta

Dołączył(a): 2 lis 2005, o 15:06
Posty: 122
Lokalizacja: Radom / Os.Ustronie
o.. a mnie nie doliczyli mia?em 6mbit.. a teraz mam 8 :D

;) no tak.. tym co podwajali tylko zwi?kszyli op?at?...

_________________
Obrazek
http://chomikuj.pl/papryczak
Moje Piosenki:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL