Zwierzak napisał(a):
Tak, z tym, ?e maj? dziwne ceny wtedy. Ja podpisa?em z nimi now? umow?.. tzn przd?u?y?em. NIkt mi nie powiedzia?, ?e b?d? przy?pieszali internet, pozatym nowi klienci dostaj? lepsze oferty ni? ci co przed?u?aj? umow?. Jestem z Nimi zwi?zany przez nast?pne 12 miesi?cy.. Chyba ?e mo?na zerwa? umow? w ci?gu 14 dni?
W momencie podpisania lojalki ju? masz pozamiatane. Po zako?czeniu umowy masz ca?y czas tak? sam? cen? jak p?aci?e? dotychczas, a nie to co jest w cenniku, jedyna zmiana to taka, ?e mo?esz w ka?dej chwili zerwa? umow? bez ?adnych kar.
Co do lepszych cen dla nowych klientów, có?, tak jest niestety, zawsze chodzi o pozyskanie jak najwi?kszej ilo?ci klientów, a klient który podpisze lojalk? w której przez pierwsze 3 miesi?ce b?dzie p?aci? po z?otówce a potem wi?cej, to klient który i tak p?aci? musi przez te x miesi?cy (12 lub 24), bo jak przestanie p?aci? to kary umowne i windykacja ?ciga
![U?miech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Korbank napisał(a):
Greyer napisał(a):
CamilleG napisał(a):
ja nie b?d? czeka? bo mi si? ju? umowa ko?czy.
W momencie zako?czenia si? umowy przechodzi ona na czas nieokre?lony kiedy to masz prawo zerwania jej w trybie okre?lonym umow? (miesi?c lub dwa okresu wypowiedzenia) bez ?adnych kar. Wi?c internet masz, ale mo?esz z niego w ka?dej chwili zrezygnowa?.
Korbank wci?? na stronie s? info dotycz?ce Wroc?awia, nic o Radomiu.
Prossz? o cierpliwo?c z dniem jutrzejszym rozpoczyna prac? nasz oddzia?, my?l?, ?e do ko?ca pa?dziernika ukonstytuuje si? na dobre. O wszelkich nowo?ciach Pa?stwa poinformuj?. Pozdrawiam,
No fajnie, ale macie chocia? ju? jakie? biuro albo oddzia? w Radomiu? Cokolwiek gdzie mo?na by si? zg?osi?? Czy wci?? jeste?cie w trakcie za?atwiania formalno?ci?
Bo powiem szczerze, ?e fajnie, i? si? zareklamowali?cie na forum, naobiecywali?cie, ale ci?gle Wam to wolno idzie. Trzeba by?o wpierw za?atwi? wi?kszo?? formalno?ci a potem zacz?? obiecywa?. Bo póki co czeka si? na Was a nawet na stronie nie macie wzmianki, ?e planujecie rozszerzy? dzia?alno?? sieci na Radom. Podajesz stron? internetow? na której nie ma ?adnej wzmianki chocia? o Naszym mie?cie, ale tam wymagasz szukania informacji

Z informacj? nie mo?na by?o czeka?. Teraz wygl?da to tak:
Nasze biuro najprawdopodobniej b?dzie si? mie?ci? przy ul. Sk?odowskiej Curie. Na pierwsyz "rzut" pójd? budynki na os. ?eromskiego i Nad Potokiem, poniewa? tam mamy ju? zako?czone formalno?ci. Potem SM Po?udnie, RSM, Ustronie, SM Micha?ów i Budowlani. Je?li Pa?stwo jeste?cie zainteresowani innym "porz?dkiem" - zg??szajcie to do swoich Spó?dzielni, one maj? nasze oferty. Pozdrawiam,