forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 22 kwi 2018, o 01:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 maja 2009, o 16:10 
Offline
Powie?cio-pisarz
Powie?cio-pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2006, o 12:15
Posty: 1475
Lokalizacja: - trudne s?owo
Ostatnio postabnowi?em wgra? sobie nowe sterowniki do karty graficznej, za?atwi?em to jak zawsze - sciagn??em sterownii ze strony nvidii, odinstalwoa?em stare, reset, instalacja nowych i teraz pojawia problem. Po zainstalowaniu ustawia mi si? najni?sza rodzielczo?? kiedy powinienem mie? 1440x900... po resecie wysakuje dymek z pasku startu ?e to nie sa odpowiednie ustawienia dla mojego monitora i czy to skorygowa?, klikam na dymek, wprowadzi?a si? koretka - rozdzielczo?c taka sama i wyskakuje pytanie czy zachowa? ustawienia, zcego bym nie kliknal rodzielczo?c zostaje najni?sza. Przy próbach r?cznych to samo, nastawiam rozdzielczosc odpowiedni? dla mjego monitora > zastosuj > wyskakuje pytanie czy zachowa? ustawienia - rozdzielczo?c sie nie zmienila a "suwak" ustawiania ekranu znowu jest ustawiony na najnizszy stopie?...

_________________
Harmonijka ustna
I’m gonna make him an offer he can’t refuse.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 4 maja 2009, o 23:44 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2009, o 22:30
Posty: 7
Lokalizacja: Radom
Odinstaluj zainstalowane sterowniki i wgraj najnowsze, ale wypuszczone przez Omeg?.
http://www.omegadrivers.net/nvidia.php

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL