forum.radom.pl

Niezależne forum dyskusyjne radomian - od 2002 roku
Teraz jest 25 kwi 2018, o 20:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 paź 2009, o 15:51 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 9 paź 2009, o 15:48
Posty: 3
Cze??. Chcia?bym si? cos dowiedziec o tym naszym technikum elektronicznym bo s?ysza?em ju? ró?ne opinie ale moze kto? z was chodzi tam i chcia?by si? pochwali? ?? Op?aca si? tam is?? Jaki poziom ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 11 paź 2009, o 14:29 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, o 16:35
Posty: 602
Lokalizacja: Radom :D
nic sie do glowy samo nie wejdzie jesli bedziesz sie uczyl duzo w domu to po skonczeniu bedzie mial luzik na studiach a jesli bedziesz olewal to lepiej nie isc tylko do zwyklego ogolniaka

_________________
<a><img></a>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 11 paź 2009, o 15:55 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 9 paź 2009, o 15:48
Posty: 3
chodzi mi o opinie o tym technikum a nie o to jak bede sie uczyl :lol: Czy to prawda ze na kazdym profilu jest przez pierwsze dwa lata informatyka?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 11 paź 2009, o 18:16 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, o 16:35
Posty: 602
Lokalizacja: Radom :D
wejdz na strone www.elektronik.edu.pl i zobacz sobie plany
a ta informatyka to sa podstawy pascala wiec nic trudnego tam nie ma bynajmniej ja tak mialem ale nie pamietam czy mialem rok czy 2
a jesli chcesz opinie o technikum to zadaj jakies pytania bo nie wiem o jakie opinie Ci chodzi

_________________
<a><img></a>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 12 paź 2009, o 22:07 
Offline
Nowa twarz
Nowa twarz

Dołączył(a): 9 paź 2009, o 15:48
Posty: 3
Chodzi mi g?ównie o poziom ( bardzo cie?ko jest ? wiem ze trzeba sie uczyc ale jak bardzo:D ). Nadal przyjmuj? od 90pkt ? Chcialbym isc na automatyke przymys?ow? i interesuje mnie czy tam równie? przez pierwsze dwa lata informatyka bo s?ysza?em od kumpla kilka rzeczy ale nie wiem czy to prawda.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 13 paź 2009, o 10:38 
Ile punktów to zale?y od rocznika, a co do poziomu trudno?ci - ci??ko jest okre?li? co dla kogo jest wysokim czy trudnym poziomem, bo Ciebie nie znamy. Elektronik do najci??szych szkó? na pewno nie nale?y.


Góra
  
 
PostNapisane: 13 paź 2009, o 19:20 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, o 16:35
Posty: 602
Lokalizacja: Radom :D
ale automatyka to w pewnym sensie czesc informatyki tez musisz programowac itp itd
a poziom zalezy od ludzi rowniez czym wiecej mozgow tym wiekszy poziom
czym slabsza klasa tym mniej wymagaja = mniej wiedzy z ktora wyjdziesz
nie wiem jak jest teraz z specjalnosciami ale jak ja chodzilem to kazdy byl ogolny dopiero w ostranim roku sie wybieralo
i oczywiscie meczylo sie w CSa :D

http://elektronik.edu.pl/index.php?opti ... &Itemid=98

_________________
<a><img></a>


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
PostNapisane: 19 lis 2009, o 06:22 
Offline
Pisarz
Pisarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2008, o 15:06
Posty: 422
hehe te? automatyk? przemys?ow? mia?em u Sety. wyluzowany cz?enio, wszyscy zaliczyli my grali?my w jakie? ?ciganie po mie?cie i odbieranie z?otka (niepami?tam nazwy:), a jak mieli?my dosy? szli?my na informatyke i siedzieli?my na necie. poziom w elektroniku jest taki jak sobie wyznaczysz. jak chcesz przejecha? na 2 to nie musisz si? uczy? na 5 trza. na studiach odrazu jeste? do przodu z materia?em na pierwszy rok, pu?niej szlifujesz.

_________________
do you feel lucky punk?!
http://www.carambarecords.com/


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL