Ostatnio wzi??o mi si? na wspominki z dzieci?stwa ( oczywi?cie te lepsze ) I tak mi si? zrobi?o z tego humorek dobry, ze stwierdzi?am ?e sie tym podziel?. A jakie wy mieli?cie ulubione zabawy jako dzieciarnia i jakie z tego przygody wam wychodzi?y.
JA z regu?y do?? szybko si? nudzi?am bawi?c si? z dziewczynkami, a lalki mnie nudzi?y szczególnie, Barbie wr?cz nie znosi?am i je lubi?am podpala?( sztuczna, pusta, piersiata, cipiasta, i w ogólne oble?nie ró?owiasta- bez obrazy dla tych dziewczynek które j? lubi? i si? na swoj? idolk? do dzi? sie wzoruj? ) -> ma?a piromanka hehe. Za? najbardziej lubi?am si? bawi? si? z ch?opcami ( dzi? ich uwielbiam haha), biegali?my po podwórku bawili?my si? w wojn? i w?azili?my na drzewo ( z czego zosta?o mi par? szwów na udzie :X), w chowanego. .Niektórzy ch?opcy my?leli ?e jestem ch?opcem bo mia?am hery przystrzy?one na je?yka ( efekt w?asnej g?upoty i zabawy w fryzjera po obejrzeniu bodaj?e " Przyjaciel weso?ego diab?a" natchn?? mnie ten ?liczny wtedy ch?opaczek i zachcia?am mie? taki fryz na ?bie i moja siostra te? chcia?a mie? takie w?osy. Efekt by? piorunuj?cy jak rodzice wrócili do domu jak ja wsadzi?am moj? siostre do duu?ej michy z zimna wod? i suszy?am jej w?osy, do dzi? pami?tam nauczk? nie susz w?osy w wannie pe?n? wody -> dosta?am takie manto ?e na samo wspomnienie dupa mnie boli) -> wo?ali na mnie kamil, niektórzy do dzi? tak wo?aj?

. I niestety by?a zabawa ( zapami?tam do ko?ca ?ycia) w której wszyscy ch?opcy wyci?gn?li siurka a ja sie rozbecza?am bo tego nie mia?am, no i wysz?o ?e bab? jestem. Ech te dzieci?stwo
A wy jak si? bawili?cie???