WIECEJ INFO
Zapraszamy na impreze o nazwie -
Psychiatric therapy bedzie to noc mocnych wra?en od house po techno i schranz.
DES FAKA TEJM TAABLE =-=
before da TERROR
SHAVE / KONCIAL ( sothis club resitente ) 20:00 - 22:00
in da sound terror
Kosmo 22 - 23
Art. Extreme 23 - 12.30
Dame Shila 12.30 - 2.00
Insect 2.00 - 3.00
Janik 3.00 - 4.00
ne0 4.00 - ?
Psychiatric therapy -
kontrowersyjn? psychiatryczn? terapi? szokow? polegaj?c? na przepuszczeniu przez mózg pacjenta pr?du elektrycznego o napi?ciu do 450 V i nat??eniu do 0,9 A.
Wstrz?s elektryczny stosuje si? po jednej lub po obu stronach, trwa on nadzwyczaj krótko, jest na tyle silny, ?e powoduje utrat? przytomno?ci, prowadzi do pewnego stopnia amnezji i okazuje si? pomocny nie tylko w depresji, ale i w innych zaburzeniach psychicznych. Obecnie pacjentom przed wstrz?sem podaje si? ?rodek usypiaj?cy i ?rodek zwiotczaj?cy mi??nie, dzi?ki czemu w znacznie mniejszym stopniu wyst?puj? drgawki mi??niowe, które dawniej w dramatyczny sposób towarzyszy?y tej formie terapii.
!!WSTEP DLA OSOB SPOLECZNIE DOJRZA?YCH!!
Zagraja:
::Dame Shila (Methadon/Swidnik)
::Art.Extreme (Nowy S?cz)
::Janik ( HT Fanatics/Kraków)
::Kosmo (HT Fanatics/Radom
::Shave (Radom/Sothis club)
::Koncial (radom/kraków/Sothis club)
Dame Shila (Agnieszka) ma 23 lata. Pochodzi ze Swidnika. Interesuje ja szybkie i mocne techno. Za gramofonami stane?a w 2004 roku. Jej ulubiona pr?dkos? to 162 bpm. Bardzo lubi ostre, ha?asliwe i przesterowane dzwi?ki . W jej setach mo?na cz?sto us?ysze? utwory artystów takich jak Chris Liebing, Robert Natus, Matt m Maddox, O.B.I. czy te? Amok. Wciaz poszukuje nowych wyzwa? karmiac publicznos? swoimi gustami, ktore nie pozostaja bez echa. Odwiedzila ju? takie kluby jak Birbant, 5 element, Sema4, Kult, Paragraf51, Lokomotywa, No Mercy, New Deep, Rezerwat czy Virus, gdzie spotyka sie z pozytywnymi opiniami motywujšcymi ja do dalszej pracy.